Create an Account

Hi,
Ik ben

Anke van Eijk webdesigner, wordpress developer, student en aanpakker.
Wordt jouw website mijn volgende project?

welkom op mijn website

Over mij

Webdesigner, wordpress developer en aanpakker. Ik ontwerp gebruikersvriendelijke websites passend bij jou als opdrachtgever. Wordt jouw website mijn volgende project?

Wat ik doe

Web Design
Wil je een complete website? Of heeft jouw website een lik verf of nieuwe features nodig? Ook daar kun je me voor inschakelen. Ik houd rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoeker en voor jezelf.
User Experience
Door mijn opleiding in user experience design kan ik ervoor zorgen dat je website gebruiksvriendelijk is en vindbaar op google. Wil je ook een stap verder dan kan ik je helpen met onderzoek en user testing.
Web Development
Heb je al een ontwerp of huisstijl en wil je daar een passende website bij, dan kan ik die voor je ontwikkelen. Ik maak websites in wordpress zodat de website makkelijk te beheren is en het voor jou ook mogelijk is om content toe te voegen.
Content marketing
Voor je online vindbaarheid is het belangrijk om actueel te blijven, bijvoorbeeld met social media, video's of een blog. Ik kan je helpen met een content marketing plan. Met behulp van data kijken we wat past bij jou als persoon of bedrijf.
Back to Top