Welkom bij ANK Design

Ik ben Anke van Eijk en ik geef advies, maak en onderhoud websites. Daarnaast kan ik je helpen met een content marketing strategie, zodat je website en social media actueel blijven & help ik bij je google ranking zodat je bedrijf en jij online vindbaar zijn en blijven.

In 2020 heb ik mezelf ingeschreven bij de kamer van koophandel als freelancer om deze uit-de-hand-gelopen hobby, professioneler aan te pakken. Inmiddels ontwerp en beheer ik al meer dan 5 jaar website voor particulieren en kleine bedrijven. Ik heb geleerd dat een website tijdloos dient te zijn, zeker voor ondernemers die amper tijd hebben voor het bijhouden van de website.

Tijdens mijn studie bouwkunde heb ik zelf geleerd om websites te maken. Ik ben ontzettend leergierig en ga geen uitdaging uit de weg. Maar in het creatieve proces ben ik ook realistisch en praktisch: Wat past bij jou als opdrachtgever? En wat wil de gebruiker en werkt dat na een paar maanden nog steeds?

Ondertussen doe ik me best om op de hoogte te blijven, dan hoef jij dat niet te doen. Dit doe ik door middel van online cursussen zoals de HBO Web en Interaction design cursus van NCOI en the Complete Web Development Bootcamp van Dr. Angela Yu. Het beste leermiddel, zeker op het internet, is nog steeds ervaring. Dat kun je zien in mijn portfolio.

Web design

Web development

User experience

Content marketing